Möteslokaler för klubbar och föreningar

Är ni en klubb eller förening som saknar möteslokal? Då är ni varmt välkomna till oss på Templet i centrala Gävle där vi kan ge riktigt bra priser på våra trevliga och ändamålsenliga lokaler framförallt vardagskvällar och söndagar.

Saknar ni klubblokal men vill hålla era möten och kanske även vissa andra aktiviteter tillsammans så är ni välkomna att hälsa på oss på Muréngatan 14 i centrala Gävle och gå igenom förutsättningarna för ett gott samarbete.
Källarvalvet har plats för upp till 30 personer och har dubbla toaletter samt ett eget kök. Riddarsalen uppe i festvåningen har plats för 150 personer och närmare 100 stycken sittande i biosittning. Den lokalen lämpar sig även utmärkt för dans och andra former av lättare träningsaktiviteter.

Bägge lokalerna har projektor med ljudanläggning och övrig konferensutrustning finns att tillgå om detta önskas. De bägge lokalerna passar även alldeles utmärkt de gånger ni även vill ha lite festligare sammankomster och fira något tillsammans. Det finns därför glas, porslin, kylskåp, micro och kaffebrygare etc. i lokalerna.

Lokalerna hyrs oftast ut på helgerna för privata födelsedagsfester, bröllop och firmafester och under dagtid så erbjuder lokalerna Gävles billigaste kontorsplatser genom Coffice på Templet.*

Så behöver ni klubblokal för medlemsmöten och årsmöten så är ni varmt välkomna att höra av er till oss på Templet. Vi ger absolut bästa pris till er som vill ha återkommande evenemang i Templets trivsamma och ändamålsenliga lokaler.

Respektive lokal lämnas i städat skick om inget annat överenskommits. Städning kan ingå efter särskild överenskommelse och avgift.


Prisuppgifter för lokalhyra på länken här >>
Notera att vi ger kraftiga rabatter till er som bokar ett löpande samarbete.

Kontaktpersoner finner du här:
http://mediatemplet.se/pages/view/personal

* Coffice på Templet är till för dem som vill ha Gävles billigaste kontorsplats. Man kan hyra in sig på en egen kontorsplats eller vara flexibel och sätta sig där det passar i Templet just för dagen. Ensam för att jobba i fred, tillsammans med kunder och kollegor eller för att träffa kunder enskilt i nya spännande möten. Du får tillgång till alla lokaler i Templet sju dagar i veckan dygnet runt och inte bara normal kontorstider. Om något rum är upptaget finns det alltid något annat ledigt. Den som vill ha en riktigt flexibel arbetsplats får alltså alla möjlighet att flytta runt. En del vill kanske bara byta utsikt, andra skall in i möten och någon vill sitta i fred helt själv.
Läs mer om Coffice på Templet i Gävle här >>

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK